Posted on

Kako Očistiti Madeže Iz Kavča Ali Sedežne Garniture?

Ko, v našem podjetju Čistilni Servis Kapljica,  pri strankah opravljamo globinsko čiščenje sedežne garniture ali kavča, prejemamo veliko vprašanj, kako se lahko stranke same lotijo čiščenja določenih madežev, ki se vsakodnevno pojavljajo na oblazinjenem pohištvu, sedežni garnituri, kavčih ter oblazinjenih stolih.

Madeži na sedežni garnituri
Madeži na sedežni garnituri

Predvsem jih na vaših sedežnih garniturah in kavčih skrbijo madeži od sadja, rdečega vina, tinte, vodoodpornih flumastrih, maščobe in tako naprej.

Tem posebnim, trdovratnim madežem, tudi naše profesionalno čistilo za globinsko čiščenje ni kos. Saj seveda ni narejeno za odstrajevanje tovrstnih madeev. Namen globinskega čistila je le, da se v notranjosti tkanine zapeni, ter tako potiska prašne delce, ter nečistočo iz globin sedežnih garnitur na površje.

Ker si v našem podjetju želimo našim strankam ponujati brezhibno čistočo vaših kosov oblzinjenea pohištva, kavčev, sedežnih garnitur ter oblazinjenih stolov smo pomoč poiskali pri podjetju Dr. Beckmann in njihovemu izdelku “Stain Devils” oziroma “FleckenTeufel”. Prvo je Angleška, drugo pa nemška beseda, ki se v Slovenščino prevede: Hudiči Za Madeže.

Stain Devils Specialna Čistila Za Madeže
Dr. Beckmann: Stain Devils Specialna Čistila Za Madeže

In ambiciozno ime, potrjuje tudi z delovanjem. Večina madežev se v celoti odstrani iz tkanin. Res izjemen produkt, ki je prvotno namenjen odstranjevanju raznih madežev iz oblačil pri pranju perila. Vendar se odločno obnese tudi na tkaninah, ki so na kavču, sedežni garnituri, oblazinjenih stolih, preprogah, skratka na vseh kosih oblazinjenega pohištva.

Kako Uporabljati Čistila Za madeže Dr. Beckmann – Stain Devils /Fleceknteufel Za čiščenje Preprog In Oblazinjenega Pohištva

Navodila za uporabo pri nujnih madežih.

  1. dobro zmoćite predel garniture, kjer je madež ( z brisašo lahko “zagradite” prehod vode na čiste dele garniture)
  2. Na madež nanesite ustrezno sredstvo Dr. Beckmann za madeže (poglejte na seznamu spodaj)
  3. Z mehko krtačko drgnite po madežu toliko časa, da se madež popolnoma odstrani iz tkanine
    4.A) Nato z globinskim sesalcem posesajte raztopljen madež z velikokratnim strojnim izpiranjem
  4. B) Če nimate globinskega sesalca, si lahko pomagate z zelo mokro krpo, s katero brišete predel raztopljenega madeža. Krpo je potrebno velikokrat splakniti s svežo vodo. Namen je, da raztopljeni madež v čimvečji meri splaknemo iz tkanine. Če tega koraka ne opravite dobro, bo na tkanini madež še vedno viden, sicer občutno manj, vendar pa na večji površini.

Če niste prepričani, da madež lahko dodobra odstranite, in bi želeli da je vaš kavč, sedežna garnitura, preproga ali oblazinjeni stol še vedno brezhibno čista, vam toplo priporočamo, da se odločite za globinsko čiščenje sedežne garniture pri Čistilni Servis Kapljica ali pa si vsaj sposodite profesionalne sesalce za globinsko čiščenje. V tem primeru vam bo Sesalec za globinsko čiščenje pomagal popolnoma izprati raztopljeni madež.

V prvem primeru, pa bo vaša celotna sedežna garnitura ponovno brezhibno čista s pomočjo globinskega čiščenja z Čistilni Servis Kapljica.

Referenčni članki


Vrste Sredstev Za Odstranjevanje Madežev Dr. Beckmann: Stain Devils
so na voljo za naslednje skupine madežev:globinsko čiščenje sedežne - kuhinjsko olje globinsko čiščenje sedežne - odstranjevanje madeža rdečega vina globinsko čiščenje sedežne - odstranjevanje madežev pizze globinsko čiščenje sedežne - odstranjevanje madežev trave in zemlje globinsko čiščenje sedežne - odstranjevanje maščob globinsko čiščenje sedežne - prepralno sredstvo globinsko čiščenje sedežne -odstranjevanje madežev pisal globinsko čiščenje sedežne -večnamenski odstranjevalec madežev

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja