Posted on

Globinsko Čiščenje Plišastih Igrač

Globinsko čiščenje Plišastih igrač
Globinsko čiščenje Plišastih igrač

Globinsko čiščenje plišastih igrač, je popolnoma normalna storitev, ki pa marsikomu ne pade na pamet.

Kljub temu se v plišastih igračah, prav tako kot v sedežni garnituri, oblazinjenih stolih, preprogah ali oblazinjenem pohištvu, nabira ogromna količina prahu ter drugih nečistoč, ki jih najlažje odstranimo z globinskim čiščenjem.

Druga najboljša opcija bi bila, da plišaste igrače operemo v prlnem stroju. Ta delo zelo dobro opravi, vendar pa morate biti pozorni, da ne uporabite programa s centrifugo.
Centrifuga bi lahko preveč omehčala notranjost plišastih igrač in raztegnila blago, v katero so plišaste igrače oblečene.

Tako, po takem čiščenju plišastih igrač, te ostanejo izredno mokre in je potrebno več dnevno sušenje na suhem zraku. Če se odločite za to opcijo, botide pazljivi, da ne obesite plišastih igrač, saj se zaradi teže lahko tkanina raztegne ali celo raztrga.

Če so na igračah madeži, jih lahko enostavno odstranite z nasveti za odstranjevanje madežev iz oblazinjenega pohištva, ki ga najdete na povezavi.

Globinsko Čiščenje Plišastih Igrač
Globinsko Čiščenje Plišastih Igrač

Pri globinskem čiščenju, pa sicer uporabimo zelo veliko vode za izpiranje nečistoč iz plišastih igrač, kot tudi kavčev, sedežnih garnitur in oblazinjenih stolov. Vendar pa to vodo istočasno tudi izsesamo iz tkanine. Naši sesalci znakme Karcher po proizvajalčevih podatkih izsesajo več kot 90% vode iz tkanine. Tako se površine po opravljenem globinskem čiščenju posušijo v izredno kratkem času.

Globinsko čiščenje plišastih igrač je tudi edini 100% varni način, da bodo vaše plišaste igrače ostale mehke ter njhova notrajnost čvrsta. Čiščenje pa je po nekaj letih skoraj že nujno potrebno, saj se v njih nabere izjemno velika količina prahu. Predstavljate si omaro v vaši dnevni sobi, ko iz nje ne bi pobrisali prahu več kot 3 mesece. Ne bi bilo prav prijetno.

Globinsko čiščenje plišastih igrač
Globinsko čiščenje plišastih igrač

Pri globinskem čiščenje plišsatih igrač, oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur, oblazinjenih stolov in preprog je zadnji korak strojno izpiranje z ekstrakcijskim sesanjem. Pri tem koraku se skozi tkanino spušča veliko količino vode, ki se jo istočasno izsesava iz površine. To delamo toliko časa, da skozi prozorno “okence” sesalca ne vidimo, da se v sesalec vrača čista voda. Tako vemo, da v tkanini ni več prašnih delcev, prišic, kožnih ostankov ter drugih nečistoč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja