Posted on

Globinsko čiščenje itisona v Apartmajih Vila Stare v Bohinju

Bohinjsko jezero - Poletno jutro
Apartmaji Bohinj - Vila Stare, Ukanc
Apartmaji Bohinj – Vila Stare, Ukanc

V začetku meseca junija, smo v Čistilni servis Kapljica  prejeli naročilo za globinsko čiščenje itisona v prekrasni apartmajski hiši v Bohinju, ki se imenuje Vila Stare, Ukanc.

Bohinjsko jezero - Poletno jutro
Bohinjsko jezero – Poletno jutro

Ko sem se zjutraj pripeljal iz Ljubljane v Bohinj in ugledal ta neverjetni prizor začetka poletja je bil občutek  ugleda začenjanja poletja resnično neverjeten.
Po tako dolgem zimskem obdobju so bili tisti dan jutranji sončni žarki vzbujali resnično prijetne občutke, ko so se dotikali kože.

Po kratki meditaciji je pot do Ukanca, ob očarljivih pogledih minila kot bi mignil. Vila Stare se nahaja v že zaprtem za promet delu Triglavskega Narodnega Parka, kjer sem se spoznal z lastnikom Jožetom.

Apartmaji Bohinj - Vila Stare
Apartmaji Bohinj – Vila Stare

Razkazal mi je notranjost svoje apartmajske Vile, ki jo je želel pred glavno sezono spraviti v tip-top stanje za svoje goste. Celotna hiša, ki je sijala v jutranjem soncu je resnično izgledala kot pravljična vila.

Globinsko čiščenje Itisona
Globinsko čiščenje Itisona

Itison na prvi pogled ni izgledal umazan, vendar se po treh letih uporabe v vsaki preprogi, oblazinjenih stolih, sedežni garnituri ali itisonu skriva nešteto drobnih nečistoč, ki ostanejo skriti prostemu očesu.

photo

Po temeljitem globinskem čiščenju vam lahko zagotovimo, da je sedaj apartmajska hiša stare spet brezhibno čista v vseh pogledih . . .

Tako se boste, ob obisku Apartmajske vile  Stare v Bohinju, lahko čisto sprostili in uživali v čistih razgledih na okolje čisto nedotaknjene narave.

 

REFERENČNI ČLANKI:

Globinsko čiščenje itisona (kapljica.eu)
Hišne Pršice (kapljica.eu)
Globinsko čiščenje oblazinjenih stolov (kapljica.eu)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja