Posted on

11. Poli Maraton – Nastanek Rekreativnega Kolesarskega Društva Kapljica

Ptuj - Poli Maraton -Čistilni servis Kapljica

Poli Maraton

Ptuj - Poli Maraton

V prelepem, najstarejšem mestu v Sloveniji se je minuli vikend odvijal najštevilčnejši rekreativno kolesarski dogodek; 11. Poli Maraton na Ptuju

Po podatkih organizatorja se je na dogodku zbralo več kot 5.000 rekreativnih kolesarjev iz vse Slovenije.

Ptuj - Poli Maraton - čistilni servis kapljicaNa maraton pa smo se prav tako prijavili vsi iz ekipe matičnega podjetja Čistilni servis Kapljica.
Z desne; Viljem Ambrožič, ustanovitelj in lastnik, Tončka Ambrožič, ki je poskrbela za vzgojo podjetnikov, Marjan Ambrožič, predstavnik “Nadzornega sveta” ki je dovolj verjel v mojo noro idejo, da je zagotovil zagonski kapital ter Ana Ambrožič, ki nudi sezonsko pomoč pri izvajanju globinskega čiščenja sedežnih garnitur.

In tako smo se podali na pot, nekateri na Maxi Poli  maraton dolg 50 km, mi pa na Mini Poli Maraton dolg  22 km.

11. Poli maraton štart

Ptuj - Poli MaratonKolesarjenje po ulicah Ptuja je bilo resnično lepa izkušnja, še bolj prijetna pa je bila vožnja po okoliških naravnih lepotah tega področja Slovenije.
Najprijetnejše od vsega pa je bilo prijetno druženje ob športni aktivnosti., uživanju v “špricerju”, ki so ga ponujali na postojanki na poti in dobri hrani, ki so jo ponujali na cilju. Vse skupaj je bilo zavito v idiličen poletni dan . . . človek si lepšega resnično ne more zamisliti.

Čistilni servis KapljicaZato se je prav na ta dan na Ptuju rodila ideja, da bi ustanovili Rekreativno Kolesarsko Društvo Kapljica, katerega namen bi bil združevanje ob kolesarskih in drugih športnih in okolju prijaznih aktivnostih. Skupaj bi obiskovali slovenske maratone, člani bodo deležni popustov pri naših sponzorjih, dobili bodo kolesarske drese ter vabila na srečanja in akcije čiščenja okolja.

Več informacij o rekreativno kolesarskem društvu kapljica bo kmalu na voljo.

Do takrat pa vas s prijetnimi spomini na kolesarski vikend lepo pozdravljamo v upanju, da bomo v prihodnje kak vikend preživeli prav z vami . . . prijetnimi ljudmi 😉

Ptuj - Poli Maraton -Čistilni servis Kapljica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja