Posted on

Nečistoče na sedežni garnituri; Kako jih lahko najučinkoviteje odstranimo

Nečistoče na sedežni garnituri
Nečistoče na sedežni garnituri

Nečistoče na sedežni garnituri, lahko z leti uporabe postane dokaj neprijeten problem. Ponavadi se znajdemo na razpotju . . . kaj nam je ukreniti. Takšno sedežno ne moremo več imeti, pa čeprav je sedežna kot celota še v zelo dobrem stanju; pena je še čvrsta, ni strganin na šivih in na tkanini.

Ob vseh možnih rešitvah, ki se ponujajo je lahko globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva najboljša izbira, seveda ob predpostavki, da je postopek izpeljan profesionalno.

Nečistoče na sedežni garnituri

Inovativna tehnologija Karcher “spray-ex” deluje, kot nekakšen pralni stroj

Globinsko čiščenje sedežne garniture -Ekstrakcija
Globinsko čiščenje sedežne garniture -Ekstrakcija

za tkanine, ki jih ne moremo oprati v pralnem stroju. Na koncu pranja se uporabi velika količina vode za izpiranje pralnega praška iz oblačil, ki je bil uporabljen za raztapljanje različnih nečistoč na oblačilih.

Ta postopek, slovensko imenovan ekstrakcija, naredi popolnoma enako. Je glavni postopek čiščenja, ki odstrani 99% vseh nečistoč na  sedežni garnituri. Istočasno izsesa tudi 90% vse vode, ki se jo uporabi za izpiranje nečistoč iz tkanine na sedežni garnituri. Ob koncu postopka, se odstrani tudi 99% čistilnih sredstev, ki so se uporabila za čiščenje nečistoč na sedežni garnituri.

Postopek ekstrakcijskega ali globinskega čiščenja je najboljši do sedaj poznani postopek za čiščenje oblazinjenega pohištva.

Globinsko čiščenje sedežne garniture
Globinsko čiščenje sedežne garniture

Slednje je kritičnega pomena, saj v primeru da se čistilna sredstva ne odstranijo v celoti, to lahko povzroči vrsto nevšečnosti. Nečistoče se hitreje nabirajo na sedežni garnituri, saj so čistilna sredstva zasnovana tako, da nase učinkovito vežejo delce prahu ter ostale nečistoče. In tudi občutek sedenja si lahko predstavljate nekako tako, kot da bi vsak dan nosili oblačila, ki bi bile še polne pralnega praška, ker pralni stroj ne bi izpral pralnega praška iz oblačil.

Velikokrat se zgodi, da pridemo k stranki in med čiščenjem ugotovimo, da je bilo  na sedežni garnituri že od predhodnega čiščenja že ogromna količina čistila. Količine so lahko v nekaterih primerih zaradi večkratnih nanosov res šokantne . . . V tem primeru globinsko čiščenje sedežne garniture poteka dosti dalj časa, saj pri naši storitvi ob koncu čiščenja lahko zagotovimo, da je najmanj 99% čistilnih sredstev odstranjenih iz sedežne garniture.

Globinsko čiščenje sedežne ganriture
Globinsko čiščenje sedežne ganriture

Tako boste lahko z bolj prijetnim občutkom spet nekaj let brezskrbno uživali na vaši najljubši sedežni garnituri, fotelju, kavču, kuhinjskih ali pisarniških stolov.

Sedežna garnitura pred in po globinskem čiščenju
Sedežna garnitura pred in po globinskem čiščenju

Denar za nakup nove sedežne garniture ali za novo blago lahko zagotovo uporabite na veliko drugih načinov . . .
Rešitev za sedežno garnituro pa lahko najdete tukaj.

Če je slučajno niste . . . pa ne izgubite prav ničesar, saj vam za našo storitev nudimo 100% garancijo zadovoljstva

Za primer, pa si lahko ogledate nekaj slik sedežnih garnitur naših strank pred in po čiščenju.

Ćistilni servis Kapljica - Globinsko čiščenje
Ćistilni servis Kapljica – Globinsko čiščenje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja