Posted on

Mojster Kapljica

Mojster Kapljica
Mojster Kapljica

Danes sem med brskanjem po youtube-u našel najbolj neverjetno risanko. V letu 2008 namreč ni nastal le k naravi usmerjeni Čistilni servis Kapljica, ampak tudi risanka Mojster Kapljica, ki združuje moči j z ostalimi naravnimi elementi, da bi na svetu spet zavladala mir in harmonija.


Zdelo se mi je neverjetno podobno s poslanstvom in vizijo našega podjetja Čistilni servis Kapljica . . .

“Naše poslanstvo je zmanjšati škodljiv vpliv človeka na naravo, predvsem vodnih virov. Verjamemo, da je voda življenje……in življenje naj ostane živo.

Vizija podjetja je uveljaviti pojem ekološki čistilni servis v pravem, čisto novem in za zdaj še nepredstavljivem pomenu. Zavezani smo, da prispevamo večji delež k zmanjševanju vpliva na okolje, kot od nas zahteva zakon. Z našim delovanjem nameravamo vzpodbujati ekološko osveščenost prebivalcev Slovenije, Evrope in celega sveta.”

In v letu 2014, ko s poslovnimi partnerji uspešno širimo idejo po Sloveniji in tudi v tujini.

Mojster kapljica z elementi
Mojster kapljica z naravnimi elementi

V tem trnutku imamo poslovalnivo v Radovljici, dve v Ljubljani ter eno v Berlinu. V letošnjem letu, 2014 pa bomo imeli poslovalnico tudi v Mariboru, Kopru, Novi Gorici ter v Novem Mestu. Ter tudi v Celovcu v Avstriji.
Vabimo vas, da tudi vi postanete del te zgodbe, da postanete sam svoj Mojster Kapljica . . . več informacij lahko najdete tukaj.

Čistilni servis Kapljica .eu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja