Posted on

Oddaja Ob Kavi – Globinsko čiščenje sedežne garniture

Oddaja ob kavi - Vili ambrožič - čistilni servis Kapljica,Nekega popoldneva sem na televiziji slučajno ujel oddajo Ob kavi na TV3, kjer je simpatična voditeljica ravno srkala nek zdrav zeleni smoothie na kavču dnevne sobe, ki je kader oddaje.

Ob srkanju je bila malce nerodna in zeleni smoothie se je znašel na kavču … Ob gledanju se mi je takoj porodila ideja, da bi potrebovali ravno našo storitev, globinsko čiščenje sedežne garniture.

oddaja ob kavi - čistilni servis kapljica
Od tega dogodka ni minilo niti en teden in iz oddaje ob kavi nam je urednik poslal sporočilo, če bi nas zanimalo, da nastopimo v oddaji. Izgledalo je, kot da se je zgodil spontan prenos misli in brez okrevanja in z navdušenjem sem sprejel povabilo in ponudil, da jim popolnoma globinsko očistimo njihov kavč, ki je nehote okusil zeleni smoothie.

Oddaja ob kavi - globinsko čiščenje- sesalec

 

Kako smo v oddaji “ob kavi” globinsko očistili sedežno garnituro si lahko ogledate tukaj ali preprosto kliknite na video spodaj.

Nastop v oddaji je na koncu izpadel zelo prijetno in pozitivno in moramo se zahvaliti celotni ekipi oddaje ob kavi za profesionalen in korekten odnos skozi celotno sodelovanje. Izjemno nas tudi veseli dejstvo, da bomo v prihodnje še sodelovali in ostali v pozitivni navezi.

Oddaja ob kavi je zelo pozitivna oddaja z dobrimi sporočili. Če je še ne poznate jo lahko odkrijete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja